ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Počeo dvodnevni štrajk u Nemačkoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:55

ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Počeo dvodnevni štrajk u Nemačkoj!

Štrajk će trajati do petka.

U mnogim nemačkim pokrajinama je u četvrtak ujutru počeo štrajk koji će trajati dva dana, prenosi "Jutarnji list". Putnici mogu da očekuju kašnjenja i smetnje jer su autobusi, tramvaji i podzemne železnice na mnogim mestima prestali da rade.

Sindikat "Verdi" sazvao je dvodnevni štrajk koji će trajati do petka. Štrajkom su pogođeni Berlin, Hambrug, Donja Saska, Saska - Anhalt, Severna Rajna - Vestfalija i Porajnje - Falačka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Za danas su planirani protesti u više gradova. Za petak su takođe zakazani u više gradova, a njima se pridružuje i grupa "Petak za budućnost" koja se bavi ekologijom i koja zahteva od vlade da agresivnije postupa prema klimatskim promenama.

(Srbija Danas/mondo)
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.