Vukašin Obradović hitno prevezen u bolnicu

Izvor: juGmedia, 20.Sep.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Obradović hitno prevezen u bolnicu

Direktor “Vranjskih“ Vukašin Obradović, koji je zbog gašenja tog nedeljnika od jutros krenuo sa štrajkom glađu, prevezen je večeras u bolnicu, pišu Južne vesti.

Obradoviću je tokom večeri pozlilo, iako su ga kolege ubeđivale da okonča štrajk, on je  u početku je odbijao pomoć, ali na kraju je ipak pristao da ga pregledaju lekari koji su konstatovali da mu je potrebna bolnička >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nega.

U  Beogradu je  večeras održan protest podrške „Stojim uz Vranjske“, a podršku je dobijao i od kolega iz regiona i Srbije.

„Cenzolovka“ prenosi da će zahtevi Vukašina Obradovića, čiji je medij ugašen nakon 23 godine zbog finansijskih i političkih pritisaka, biti predati Ministarstvu finansija i Poreskoj upravi.

Podsetimo, “Vranjske” su prestale da izlaze juče, posle 23 godina postojanja.

Izvor: Južne vesti

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.