Vučić: Od ponedeljka štrajk i glađu i žeđu

Izvor: Press, 02.Jul.2010, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Od ponedeljka štrajk i glađu i žeđu

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić najavio je da će u ponedeljak početi štrajk i glađu i žeđu ako nadležni organi do nedelje uveče ne objave ime NN lica koje je odgovorno za distribuciju lažne uplatnice sa logom SNS-a i potpisom Tomislava Nikolića
Lažnom uplatnicom traženo je od građana da na račun naprednjaka uplate po 1.860 dinara zbog skupih troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kampanje.
- Ukoliko do nedelje uveče u 24 ne objave da su priveli lica odgovorna za ovaj kriminal, u ponedeljak u 10 sati ići ću u štrajk i glađu i žeđu, a biće i video-nadzor. To ću izvesti na mestu gde možete svi da vidite, a neću uzeti ni kap vode, ni zalogaj hrane, ni lekove. Ne mislim da mogu da izdržim duže od 15-20 sati, posebno što će biti vrućina - rekao je Vučić.
Na pitanje da li će štrajkovati ispred Vlade, on je odgovorio da je to jedna od opcija, a da će „možda otići i ispred kabineta Ivice Dačića":
- Sit sam laži ministra policije Ivice Dačića i vlasti u Srbiji da je lažne uplatnice podnelo NN lice.
Vučić je osudio saopštenje PTT „Srbije" da je neko platio poštarinu od 12.000 dinara na pisma sa uplatnicama i rekao da na uplatnicama nije bilo markice i žiga.   
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.