Vozači ATP Pančevo u štrajku, od utorka nedeljni red vožnje

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači ATP Pančevo u štrajku, od utorka nedeljni red vožnje

Od 130 zaposlenih, njih 64 je na bolovanju, pa je od jutros održano samo 20 odsto polazaka TIHI štrajk vozača ATP Pančevo počeo je danas! Od 130 zaposlenih, njih 64 je na bolovanju, pa je od jutros održano samo 20 odsto polazaka! Pregovori uprave i predstavnika vozača su u toku, a zahtev šofera je da im se plata poveća na 70.000 dinara, ako im je proletos obećano.Od na relaciji Pančevo Beograd autobusi ATP-a saobraćaju na svakih pola sata dok su linije na lokalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << potpuno ugašene - kažu u Autobuskoj stanici Pančevo.PROČITAJTE I: Na ulicama više autobusa Sasatanak predstavnika vozača, uprave ATP Pančevo i gradonačelnika grada na Tamišu, Saše Pavlova, zakazan je sutra za 9 časova.IZVINjENjE - ATP Pančevo se izvinjava svojim korisnicima što je došlo do poremećaja u odvijanju saobraćaja usled neplaniranih okolnosti. Naime, u prethodnih par dana 43 vozača od 129 je dostavilo Potvrde o nastupanju privremene sprečenosti za rad do daljnjeg. Počev od sutra 03.09.2019.godine, usled nedostatka vozača primenjivaće se nedeljni red vožnje a u slučaju bilo kakvih promena bićete blagovremeno obavešteni - kažu iz ATP Pančevo.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ATP PANČEVO NAJBOLESNIJA FIRMA U SRBIJI: Na bolovanju 49 vozača, uveden nedeljni red vožnje

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019, 03:30

Direktor ovog preduzeća Bojan Bojanić kaže da vozači zahtevaju platu od 70.000 dinara, kao i da to nema nijedan vozač u Srbiji

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.