Vlasnica lokalne televizije pred trećim štrajkom glađu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnica lokalne televizije pred trećim štrajkom glađu

U borbi za opstanak lokalne televizije, vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović najavila je da će 12. avgusta početi treći štrajk glađu u proteklih godinu dana. Prethodni štrajk trajao je 23 dana i okončan je nakon sastanka sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Od tada je prošlo tri meseca, a Pavlović tvrdi da nema pomaka u rešavanju nagomilanih problema njene TV stanice, ali i ostalih lokalnih emitera u Srbiji.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vlasnica Kanala 9 ponovo štrajkuje glađu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2019

Treći put u proteklih godinu dana vlasnica novosadske TV Kanal 9 Maja Pavlović počela je štrajk glađu ispred Regulatornog tijela za elektronske medije Srbije (REM). Pavlović kaže da se njeni zahtevi koji bi regulisali položaj lokalnih emitera nisu menjali od prošle godine, kaoda tri meseca...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.