Vasić prekinuo štrajk glađu zbog porodice i prijatelja

Izvor: B92, 06.Sep.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasić prekinuo štrajk glađu zbog porodice i prijatelja

Bivši novinar Jovica Vasić je posle dva dana štrajka glađu i žeđu obustavio protest, zbog zabrinutosti porodice i prijatelja, pišu Južne vesti.

On je ranije tvrdio da će zbog lošeg stanja u državi štrajkovati “do kraja“ ili dok ne dobije azil za neku “bolju zemlju“.

Vasić je, zbog loših uslova na poslu koji je obavljao, rešio da sa parolama okačenim na sebi, na kojima je pisalo "Štrajk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glađu zbog lopova i derikoža", štrajkuje bez hrane i vode ispred Policijske uprave u Nišu. Međutim, Vasić kaže da je odustao od toga jer je njegova porodica bila zabrinuta za njegovo zdravlje.

“Na molbu porodice i velikog broja vas, prijatelja, koji ste pokazali zabrinutost za moje zdravlje, sinoć sam prekinuo dvodnevni štrajk gladju i žedju. Jedina posledica koju imam je blago povišena temperatura, ali ću se brzo oporaviti“, rekao je Vasić na svom Fejsbuku.

Međutim, Vasić nije odustao od namere da sa pasošem u rukama napusti Srbiju i kaže da će pokušati da ostvari kontatkt sa ambasadama nekih zemalja “na druge načine”.

Vasić se preko Fejsbuka zahvalio svima onima koji su mu u prethodna dva dana pružali podršku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novinar prekinuo štrajk glađu zbog porodice i prijatelja

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2017

Niški novinar Jovica Vasić prekinuo je štrajk glađu i žeđu. Kako je objasnio, to je uradio na molbu porodice i prijatelja...Vasić je štrajkovao glađu i žeđu od ponedeljka ispred sedišta Policijske uprave u Nišu, u znak protesta zbog, kako je rekao, katastrofalnog položaja "običnog čoveka"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.