(VIDEO) MENJA TAKTIKU: Jelena Golubović sada štrakuje ćutanjem!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MENJA TAKTIKU: Jelena Golubović sada štrakuje ćutanjem!

Jelena Golubović je pobesnela kada je u "Parove" ušao njen bivši dečko Čupo Kalač. U inat produkciji, ona je jedno vreme štrajkovala glađu, a kada je shvatila da niko ne raguje, ona je rešila da promeni taktiku. Naime, rediteljka ima novi plan, kako bi na sebe skrenula pažnju.

"Štrajkovaću ćutanjem", rekla je ona Matoroj i Ružici dok je jela na podu u kupatilu. Inače, učesnici rijalitija su komentarisali kako je Jelena glumela da štarjkuje glađu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao i da je sve vreme krišom jela. Kada je shvatila da su je svi "pročitali", ona je rešila da se više ne krije dok jede, te je tako i donela odluku da započne štrajk ćutanjem.

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.