Izvor: Danas, 17.Nov.2023, 08:34

United Grupa: Vlast zloupotrebljava Službu za suzbijanje kriminala koja je upala u D Express zbog štrajka u JP Pošta

Vlada Srbije koja je nesposobnim rukovođenjem ugrozila egzistenciju zaposlenih u javnom preduzeću Pošta Srbije, odlučila je da zloupotrebi institucije za obračun sa United Grupom i upotrebi Službu za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije pokušavajući da za štrajk u JP Pošta okrivi preduzeće D Express, koje pripada United Grupi, saopštila je United Grupa.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Štrajk policije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Junajted grupa: Policija neosnovano pretresala kurirsku službu 'D Ekspres'

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2023

Kompanija "Junajted grupa" (United Group) saopštila je da je Služba za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije neosnovano i po hitnom postupku izvršila pretres kurirske službe "D Ekspres" (D Express) koja posluje u okviru te kompanije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.