Uljaniku ponovno blokiran račun

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Okt.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uljaniku ponovno blokiran račun

PULA - Uprava Uljanika u srijedu je izvijestila putem Zagrebačke burze da je račun grupe ponovno blokiran, dok se u tom brodogradilištu nastavlja štrajk.

Račun Uljanika bio je već u nekoliko navrata blokiran - u razdoblju od 29. do 30. kolovoza, potom od 3. do 13. rujna, kada je uslijedila deblokada kako bi se isplatila plaća radnicima, a zatim je ponovno bio blokiran u razdoblju od 2. do 24 listopada.

Gianni Rossanda u utorak je Nadzornom odboru Uljanika >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << dostavio svoju ostavku na mjesto predsjednika Uprave pulskog brodogradilišta, izvijestili su iz Uljanika, dok je predsjednik Štrajkaškog odbora i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac kazao da je novi NO razgovarao sa sedam mogućih kandidata za mjesto u novoj Upravi Uljanika.

Štrajk zbog neisplate rujanskih plaća u Uljanik grupi ušao je u drugi tjedan, a radnici su jučer, kao i proteklih dana, štrajkali na svojim radnim mjestima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.