(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KAO U KANTER STRAJKU Borac Huta GoPro kamerom snimio napad na saudijske vojnike

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:24

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KAO U "KANTER STRAJKU" Borac Huta "GoPro" kamerom snimio napad na saudijske vojnike

Zastrašujući i neočekivani napad boraca Ansaralaha

Snage Huta su objavile "go pro" snimke napada na jugu Saudijske Arabije. Ansaralah je objavio u nedelju na svom zvaničnom Jutjub kanalu video snimak koji prikazuje njihov napad na vojni logor u južnoj regiji Saudijske Arabije.

Na video snimku koji je i dalje na Jutjubu, borac Huta sa "go-pro" kamerom juriša na mali logor u južnoj provinciji Nadžran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otvara vatru na tamošnje trupe.

Nije jasno kada su Huti napravili ove snimke, jer su njihovi napadi u provinciji Nadžran sporadični, a njihovi video snimci ponekad su stari nekoliko dana.

Iako su u stanju da izvrše napade na jugu Saudijske Arabije, snage Huta zapravo ne kontrolišu nikakvu teritoriju unutar Zalivskog kraljevstva; obično upadaju u kampove i pale ih pre povlačenja preko granice.

Istovremeno, snage Huta učestvuju u žestokoj borbi u severnom delu Jemena, dok njihove trupe pokušavaju da zauzmu stratešku provinciju Marib od vladinih snaga. Za sada su uspeli da stignu do zapadnih kapija administrativne prestonice; međutim, oni tek treba da uđu u grad Marib.

Upozoravamo da video snimak sadrži uznemirujući materijal. Pogledajte OVDE.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBORENA BESPILOTNA LETELICA HUTA: Propao pokušaj da se zada snažan udarac Saudijcima! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 10:55

Ona je lansirana prema strateškom gradu na jugu Kraljevine..Prošle nedelje pokret Huti je tvrdio da je dronovima i raketama napao rafinerije naftnog giganta Saudi Aramco. Zauzvrat je Koalicija koju predvodi Saudijska Arabija saopštila da je presrela i uništila četiri bespilotne letelice i pet balističkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.