UPLAĆENA JEDNA PLATA NA TV AVALA, ŠTRAJK SE NASTAVLJA

Izvor: Kurir, 30.Jan.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLAĆENA JEDNA PLATA NA TV AVALA, ŠTRAJK SE NASTAVLJA

Narednih dana videćemo kakva će biti dinamika isplate duga i shodno tome odlučiti kako ćemo dalje postupati, kazao predstavnik zaposlenih Nikola Vukomanović

BEOGRAD - Zaposlenima na Televiziji "Avala" danas je uplaćena jedna plata, a honorarcima jedan zaostali honorar, ali će štrajk i dalje biti nastavljen jer je uslov za normalizaciju rada da im se isplate bar tri zaostale zarade i četiri honorara, izjavio je večeras Tanjugu predstavnik zaposlenih Nikola Vukomanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
On je kazao da je stalno zaposlenima isplaćena jedna plata, a nekima je uplaćena još polovina, odnosno drugi deo avgustovske plate. Prema njegovim rečima, honorarcima je uplaćen jedan honorar, a narednih dana videće se kakva će biti dalja dinamika isplate zaostalih plata.

Vukomanović je kazao da će zaposleni i dalje nastaviti sa štrajkom, budući da je uslov da se vrate svojim radnim zadacima da im se isplate bar tri plate i četiri honorara. "Narednih dana videćemo kakva će biti dinamika isplate duga i shodno tome odlučiti kako ćemo dalje postupati", kazao je Vukomanović.

Vukomanović je ranije Tanjugu kazao da je i dalje nejasno ko i odakle pravi i pušta program te televizije. Od početka štrajka na televiziji se emituju samo filmovi i serije, a u uglu ekrana stoji natpis "Štrajk zaposlenih".

Kako je ranije saopšteno, zaposlenima se duguje pet i po plata plata, odnosno šest honorara.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.