Tragikomično: Gledanost Avale skočila od kad su radnici u štrajku

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragikomično: Gledanost Avale skočila od kad su radnici u štrajku

naslov: 
Tragikomično: Gledanost Avale skočila od kad su radnici u štrajku



excerpt: 
Gledanost Televizije Avala porasla je za 20% u danu kada su radnici stupili u štrajk...


tekst clanka: 
Gledanost Televizije Avala porasla je za 20% u danu kada su radnici stupili u štrajk!
Zvuči tragikomično, ali od kada su na programu ove kuće ukinute vesti i drugi živi programi koje proizvode radnici koji su obustavili rad, a uvedeni dodatni termini za igrane serije i filmove, rejting je značajno porastao.
Ne znamo kako će ovo delovati na vlasnike televizije, ali menadžment bi mogao bez problema da razmisli o promeni programske šeme za koju nije ni znao da može biti ovako brzinski unapređena u cilju veće gledanosti. Međutim, postoji mogućnost i da su se gledaoci usled vesti da su radnici u štrajku češće osvrtali šta se emituje na ovoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
Naravno, ipak najbolje rešenje je da i radnici budu siti i program na broju, pa neka urednici naprave šta je za njih najbolje!
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.