Tata neće gladovati“

Izvor: Glas javnosti, 18.Sep.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tata neće gladovati“

Porodica Radovana Karadžića zatečena je izjavom advokata Tome File, koji je u funkciji „navodnog savetnika“, izjavio da će Karadžić stupiti u štrajk glađu ako mu u Haškom tribunalu protiv njegove volje bude dodeljen advokat, rekla je Srni Karadžićeva ćerka Sonja Karadžić-Jovičević.

- Informacije kojima mi raspolažemo nemaju ama baš nikakve veze sa onim što je gospodin Fila dao u svojoj izjavi. U stalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << smo kontaktu, kako sa Radovanom Karadžićem, tako i sa njegovim jedinim pravnim savetnikom, a to je advokat Goran Petronijević - rekla je Sonja Karadžić-Jovičević, a prenela Srna.

Ona je naglasila da ostaje nepoznato i u čije ime je i s kojim ciljem gospodin Fila dao ovu izjavu.

Advokat Toma Fila izjavio je juče novinarima da će Radovan Karadžić stupiti u štrajk glađu ako mu, protiv njegove volje, bude dodeljen advokat, kao što je svojevremeno učinio Vojislav Šešelj.

Fila je rekao i da je u toku formiranje timova u Hagu i Beogradu koji će pomagati Karadžiću u odbrani, te da se trenutno pregovara sa advokatima i profesorima sa Univerziteta u Beogradu.

Toma Fila je Haski sudac koji prima od njih i svojih klijenata velike pare. Taj jos nikog nije oslobodio niti je to moguce, jer je i on srpski izdajnik.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.