Sutra štrajk u Lasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra štrajk u Lasti

Radnici i članovi sindikata Sloga saobraćajnog preduzeća Lasta najavili su za sutra štrajk zbog, kako je navedeno u saopštenju, neoverenih zdravstvenih knjižica i nemogućnosti da leče sebe i svoje porodice.

Kako je najavljeno, štrajk će početi okupljanjem u 12.00 časova ispred direkcije Laste na Niškom putu, poslovodstvo će imati tri dana da ispuni zahteve sindikata, a ukoliko se to ne dogodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeće štrajk glađu.

U saopštenju je precizirano da Štrajkački odbor čini 16 članova, a očekuje se da štrajk podrži veći broja članova sindikata Sloga i radnika Laste iz čitave Srbije.

"Strpljenju je, posle svih pretnji i poniženja koje smo doživeli došao kraj. Nećemo se pomeriti iz kruga direkcije i mogu samo da nas nose", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se i da posebno zabrinjava činjenica da su članovi sindikata dobili opomene pred otkaz nakon zahteva za sastanak sa poslovodstvom na kojem bi se razgovaralo o hitnoj overi zdravstvenih knjižica, uplati radnog staža i isplati socijalnog programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra štrajk u saobraćajnom preduzeću Lasta

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2016

Radnici i članovi sindikata Sloga saobraćajnog preduzeća Lasta najavili su za sutra štrajk zbog neoverenih zdravstvenih knjižica i nemogućnosti da leče sebe i svoje porodice...Kako je najavljeno, štrajk će početi okupljanjem u 12.00 časova ispred direkcije Laste na Niškom putu, poslovodstvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Štrajk u "Lasti"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2016, 04:15

Radnici i članovi sindikata Sloga saobraćajnog preduzeća Lasta najavili su za danas štrajk zbog, kako je navedeno u saopštenju, neoverenih zdravstvenih knjižica i nemogućnosti da leče sebe i svoje porodice...Kako je najavljeno, štrajk će početi okupljanjem u 12.00 časova ispred direkcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.