Štrajkački odbor RGZ-a pozvao Vučića da što pre razgovara sa njima

Izvor: Danas, 02.Apr.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajkački odbor RGZ-a pozvao Vučića da što pre razgovara sa njima

Štrajkački odbor radnika Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) uputio je danas otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kom je optužio rukovodstvo RGZ da "sabotira" pregovore koje sindikati zaposlenih u Zavodu vode sa predstavnicima Vlade Srbije kao i da "ne respektuje ni odluke koje Vlada Srbije donosi". Članak Štrajkački odbor RGZ-a pozvao Vučića da što pre razgovara sa njima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokuplje: Usvojena Odluka o maksimalnom broju stalno zaposlenih radnika

Izvor: Danas, 03.Apr.2019, 13:21

Skupština Grada Prokuplja usvojila je izmenu Odluke o maksimalnom broju stalno zaposlenih radnika u lokalnoj samoupravi. Članak Prokuplje: Usvojena Odluka o maksimalnom broju stalno zaposlenih radnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.