Štrajk odložio suđenje Miškoviću

Izvor: B92, 20.Jun.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk odložio suđenje Miškoviću

Beograd -- Nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću odložen je zbog štrajka advokata. Zbog letnjih odmora proces neće biti nastavljen pre septembra.

Suđenje vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću i još desetorici optuženih da su zloupotrebama oštetili putarska preduzeća, koje je trebalo da se nastavi danas, odloženo je na neodređeno vreme zbog štrajka beogradskih advokata, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a zbog letnjih odmora neće ni biti zakazano pre septembra.

Prvi čovek “Delte“, kao i svi ostali optuženi, došli su u Specijalni sud u Beogradu, ali su njihovi branioci izostali, pa je sudija Vladimir Vučinić suđenje odložio.

Sudija je naveo da će advokati i ostali biti pisanim putem obavešteni o nastavku suđenja, kao i da to neće biti pre septembra zbog letnje pauze u radu suda.

Osim Miškoviću, u ovom procesu se sudi i njegovom sinu Marku, vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću i još osmorici optuženih.

Mišković stariji je položio jemstvo od 12 miliona evra u gotovini u zamenu za pritvor, a njegov sin Marko je založio nekretnine vredne 3,2 miliona evra za odbranu sa slobode.

Optužnica tereti Miškovića i ostale da su od 2005. do 2010. godine nezakonitim izvlačenjem novca iz putarskih preduzeća i utajom poreza oštetili putarska preduzeća za 16,95 milijardi dinara, a budžet za 472 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Mišković "na pauzi" zbog štrajka advokata

Izvor: Mondo, 20.Jun.2014

Suđenje vlasniku Delta Holdinga Miroslavu Miškoviću i jos desetorici optuženih da su zloupotrebama oštetili putarska..

Nastavak na Mondo...

Odloženo suđenje Miškoviću zbog štrajka advokata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2014

Suđenje vlasniku Delta Holdinga Miroslavu Miškoviću i jos desetorici optuženih da su zloupotrebama oštetili putarska preduzeća, koje je trebalo da se nastavi danas, odloženo je na neodređeno vreme zbog štrajka beogradskih advokata, a zbog letnjih odmora neće ni biti zakazano pre septembra .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Štrajk odložio suđenje Miroslavu Miškoviću

Izvor: Akter, 20.Jun.2014

Nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću odložen je zbog štrajka advokata, a zbog letnjih odmora proces neće biti nastavljen pre septembra

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.