Štrajk odlaže Primeru

Izvor: RTS, 19.Avg.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk odlaže Primeru

Primera definitivno ne počinje ovog vikenda. Dve strane nisu došle do dogovora. Prvo kolo fudbalskog prvenstva Španije odloženo je zbog štrajka igrača, saopštila je Profesionalna liga.

Predsednik LFP Hose Luis Astijasaran i udruženje igrača rekli su da nisu uspeli da se dogovore o uslovima, i da sada pokušavaju da organizuju drugo kolo šampionata.

"Otvorili smo danas sve karte i videli da su nam stavovi veoma udaljeni i sada tražimo način da spasemo drugo kolo šampionata", rekao je Astijasaran.

Dve strane će sutra ponovo pregovarati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen štrajk u Primeri

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Avg.2011

Asocijacija španskih profesionalnih igrača potvrdila je da će štrajkovati za vikend, kada je trebalo da budu odigrane prve utakmice šampionata, jer nije postignut dogovor sa španskom ligom oko novog kolektivnog ugovora igrača.. . – Stavili smo na sto naše pozicije koje su još uvek veoma udaljene...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.