Štrajk nemačkih železničara (VIDEO)

Izvor: Beta, 10.Dec.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk nemačkih železničara (VIDEO)

Sve glavne železničke linije u Nemačkoj su od jutros prekinute a saobraćanje regionalnih vozova veoma ometeno zbog štrajka upozorenja železničara koji žele da utiču na pregovore o platama, saopštila je kompanija Dojče ban."Medjuregionalne veze na celoj teritoriji su prekinute", navedeno je u saopštenju. Portparol Dojče bana je precizirao da se to odnosi i na brze (ICE) i na Intersiti vozove.Isto se odnosi i na regionalne vozove, a u Bavarskoj je potpuno obustavljen železnički saobraćaj.Dojče ban je juče naveo da se očekuju poremećaji u saobraćaju i nakon što štrajk bude obustavljen u devet sati.Sindikat železničara traži povišicu od 7,5 odsto za 160.000 zaposlenih.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Zbog štrajka stali vozovi u Nemačkoj

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2018

Sve glavne železničke linije u Nemačkoj od jutros su prekinute, a regionalni vozovi otežano saobraćaju zbog štrajka upozorenja železničara koji žele da utiču na pregovore o platama, saopštila je kompanija Dojče ban..."Međuregionalne veze na celoj teritoriji su prekinute", navedeno je u saopštenju...Portparol...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.