Sindikat prosvetara: Štrajka neće biti

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat prosvetara: Štrajka neće biti

Otkazan štrajk upozorenja prosvetnih radnika Srbije zakazan za 3. oktobar. Štrajk je bio najavljen zbog neisplaćenih jubilarnih nagrada za 2009. i 2010. godinu.

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije odustala je od štrajka upozorenja najavljenog za ponedeljak 3.oktobar pošto je od ministra prosvete i nauke Žarka Obradovića dobila uveravanje da će zaostale jubilarne nagrade za 2009. i 2010.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
biti isplaćene do kraja oktobra.

- Na jučerašnjem sastanku sa ministrom Obradovićem rečeno nam je da će 11. oktobra Skupština Srbije razmatrati rebalans budžeta i da će nakon toga biti stvoreni svi pravni i tehnički uslovi za isplatu jubilarnih nagrada - rekao je danas agenciji Beta predsednik Unije Dragan Mijatović.

Sindikat: Nacrt zakona o štrajku nedemokratski

Ko plaća letovanje radnicima javnih preduzeća?

Orbović: Sindikat potrebniji više nego ikada

Unija sindikata prosvetnih radnika najavila je prošle nedelje da će 3. oktobra održati štrajk upozorenja u školama ako do 30. septembra Vlada Srbije ne isplati jubilarne nagrade za 2009. i 2010. godinu iline da pisanu garanciju da će to učiniti najkasnije do 14. oktobra.

I Sindikat obrazovanja Srbije najavio je pre dva dana mogućnost stupanja u štrajk krajem oktobra ukoliko do tada zaposlenima u prosveti ne budu isplaćene zaostale jubilarne nagrade za 2009. i 2010. godinu.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unija odustala od štrajka upozorenja u školama

Izvor: Studio B, 01.Okt.2011

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije odustala je od štrajka upozorenja najavljenog za 3. oktobar pošto je od ministra prosvete i nauke Žarka Obradovića dobila uveravanje da će zaostale jubilarne nagrade biti isplaćene do kraja oktobra. .."Na jučerašnjem sastanku sa ministrom Obradovićem...

Nastavak na Studio B...

Prosvetari odustali od štrajka

Izvor: B92, 01.Okt.2011

Beograd -- Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije odustala je od štrajka najavljenog za ponedeljak 3. oktobar pošto im je rečeno da će dobiti zaostale jubilarne nagrade.."Na jučerašnjem sastanku sa ministrom Obradovićem rečeno nam je da će 11. oktobra Skupština Srbije razmatrati rebalans...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.