Simeunović pušten iz pritvora

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Nov.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeunović pušten iz pritvora

Osnovno tužilaštvo danas je završilo saslušanje svih svedoka u slučaju pretnji po bezbednost Dejana Živanovića, pomoćnika gradonačelnika Pančeva, nakon čega je osumnjičeni Dejan Simeunović pušten iz pritvora, potvrdila je Ana Borović, tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Pančevu.

Ona je dodala da će naredne nedelje pozvati i Simeunovića kako bi dao iskaz, a potom će odlučiti da li će protiv njega biti podignuta optužnica.

Simeunović nije saslušan tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << trajanja pritvora, jer je u tom slučaju obavezno prisustvo branioca, a to nije bilo moguće zbog štrajka advokata.

On je osumnjičen da je početkom oktobra u prisustvu nekoliko svedoka uputio posredne pretnje Živanoviću da će mu „namestiti” saobraćajnu nesreću. Izvori „Pančevca” tvrde da je pozadina svega borba različitih struja za prevlast unutar pančevačkog odbora Srpske napredne stranke.

D. V.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PA: Član SNS pušten iz pritvora

Izvor: B92, 20.Nov.2014

Osnovno tužilaštvo u Pančevu pustilo je iz pritvora člana lokalnog odbora SNS Dejana Simeunovića koji je uhapšen zbog pretnji pomoćniku gradonačelnika Pančeva...Simeunović se sumnjiči da je pretio kako će Dejanu Živanoviću, koji je takođe član SNS-a, namestiti saobraćajnu nesreću...“Tužilaštvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.