Izvor: Blic, 06.Dec.2019, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZAVAC, BAKLJE, RAZBIJENI IZLOZI I ZAPALJENA VOZILA Jedan od najvećih štrajkova u istoriji Francuske pretvorio se u izuzetno nasilne demonstracije (FOTO)

Širom Francuske sindikati su danas organizovali štrajk, jedan od najvećih u poslednje vreme, koji ima za cilj da natera predsednika Emanuela Makrona da odustane od najavljene reforme penzionog sistema.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAKLJE, RAZBIJENI IZLOZI, SUZAVAC, ZAPALJENA VOZILA... Najveći štrajk u Francuskoj u ovom veku prerastao u ULIČNE NEREDE (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2019

Širom Francuske sindikati su danas organizovali štrajk, jedan od najvećih u poslednjih nekoliko decenija, koji ima za cilj da natera predsednika Emanuela Makrona da odustane od najavljene reforme penzionog sistema.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.