ŠTRAJK U sredu od 12 do 13 sati u Beogradu nećete imati gde da popijete piće

Izvor: Blic, 21.Okt.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK U sredu od 12 do 13 sati u Beogradu nećete imati gde da popijete piće

U sredu, 22. oktobra, svi ugostitelji u Srbiji će zatvoriti svoje lokale na sat vremena u periodu od 12 do 13 sati u znak protesta protiv tretmana koji imaju od strane Ministarstva finansija, Poreske uprave i drugih nadležnih institucija.

Kako je Udruženje ugostitelja danas najavilo na konferenciji za medije, ugostitelji će izaći ispred svojih lokala na sat vremena u znak protesta.

Nikola Dimitrijević, predsednik ovog udruženja kaže da je cilj protesta da se pokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proces otklanjanja svih nedostataka u zakonu i propisa koji neposredno utiču na ugostiteljsku delatnost.

Protestima će se, kako najavljeno na konferenciji, pridružiti kolege iz Novog Sada i cele Srbije.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DAN D: Sutra štrajkuju prosvetari, sindikati GSP-a, ali i kafane!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2014

Za sredu su zakazani protestni skupovi ispred Palate Pravde, na Trgu Nikole Pašića, ali i obustava rada u školama i kafanama....U sredu, 22. oktobra, svi ugostitelji u Srbiji će zatvoriti svoje lokale na sat vremena u periodu od 12 do 13 sati u znak protesta protiv tretmana koji imaju od strane Ministarstva...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.