SNS: Imena ili Vučić stupa u štrajk

Izvor: B92, 04.Jul.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Imena ili Vučić stupa u štrajk

Beograd -- Aleksandar Vučić od sutra štrajkuje glađu ispred Vlade Srbije, ako do jutra ne dobije odgovor ko je naložio da se građanima Bora šalju lažne uplatnice.

U SNS-u tvrde da znaju ko je naložio da se u Boru dele falsifikovane uplatnice sa njihovim logom, ali da očekuju nadležnih organa da saopšte imena.

U SNS-u kažu da će ukoliko do ponedeljka ujutro MUP Srbije ne saopšti ko su nalogodavci distribucije falsifikovanih uplatnica, zamenik predsednika stranke Aleksandar Vučić, ispred zgrade Vlade, u 10 početi štrajk glađu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Vučić počinje štrajk glađu

Izvor: Danas, 04.Jul.2010

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić počeće danas štrajk glađu i žeđu ispred zgrade Vlade Srbije ukoliko SNS ne dobije odgovor od nadležnih organa u vezi izborne prevare u Boru, izjavio je funkcioner te stranke Nikola Selaković.

Nastavak na Danas...

Dramatično: Vučić počinje štrajk glađu!

Izvor: Press, 04.Jul.2010

Zamenik predsednika SNS danas u 10 sati počinje radikalan protest ispred Vlade Srbije. Traži da se otkriju nalogodavci prevare pred izbore u Boru .Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić danas u 10 sati počinje štrajk glađu i žeđu ispred zgrade...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.