Rezervisti prekinuli štrajk glađu

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervisti prekinuli štrajk glađu

Posle razgovora sa predstavnicima Vlade Srbije u Valjevu VALjEVO - Rezervisti, njih devet, u ponedeljak su prekinuli štrajk glađu u koji su stupili prošlog ponedeljka. Odlučili su da protest okončaju, posle razgovora sa predstavnicima Vlade Srbije, Ministarstva za boračka pitanja i gradonačelnikom Valjeva dr Slobodanom Gvozdenovićem.Nađena su kompromisna rešenja za sve zahteve rezervista, a gradonačelnik Valjeva naložio je hitno uređenje prostora spomen-obeležja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << palim borcima u ratovima devedesetih godina prošlog veka iz grada na Kolubari. Pročitajte još - PROTEST BIVŠIH UČESNIKA RATA IZ VALjEVA: Rezervisti štrajkuju glađu U saopštenju, rezervisti navode da će budući zakon konačno da reši mnoge probleme boračke populacije, a posebno regulisanje prava na zdravstvenu zaštitu.U proteklih nedelju dana, lider rezervista Ljubomir Bradić ekserom je probio obe šake. To isto učinio je i rezervista, učesnik u štrajku glađu Gojko Arsenović iz Valjeva.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rezervisti iz Valjeva prekinuli štrajk glađu

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2018, 08:07

Rezervisti, njih devet, u ponedeljak su prekinuli štrajk glađu koji su započeli pre nedelju dana...Kako pišu "Novosti", odlučili su da protest okončaju, posle razgovora sa predstavnicima Vlade Srbije, Ministarstva za boračka pitanja i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem...Nađena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.