Radnici lozničke Energetike u štrajku

Izvor: Beta, 24.Sep.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici lozničke Energetike u štrajku

LOZNICA, 24. septembra 2010. (Beta) - Radnici Viskozine fabrike Energetika u Loznici stupili su u petak u štrajk, zahtevajući rešavanje svog statusa i isplatu zaostalih primanja.

Na zboru, kojem je prisustvovalo 56 radnika, članova Samostalnog i sindikata Nezavisnost, odlučeno je da se obustavi rad do ispunjenja ta dva osnovna zahteva.

U Energetici je zaposleno 98 radnika, a pored ova dva u preduzeću postoji i Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata, čiji članovi nisu podržali svoje kolege.

Predsednik Sindikata Nezavisnost Stanko Janjić rekao je novinarima da su u poslednja dva i po meseca primili samo po 3.000 dinara, a da im minimalne zarade nisu redovno isplaćivane od aprila 2008. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici lozničke Energetike u štrajku

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2010

LOZNICA, 24. septembra 2010. (Beta) - Radnici Viskozine fabrike Energetika u Loznici stupili su u petak u štrajk, zahtevajući rešavanje svog statusa i isplatu zaostalih primanja. Na zboru, kojem je prisustvovalo 56 radnika, članova Samostalnog i sindikata Nezavisnost, odlučeno je da se obustavi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Radnici lozničke "Energetike" u štrajku

Izvor: Glas javnosti, 25.Sep.2010, 07:07

LOZNICA - Radnici "Viskozine" fabrike "Energetika" u Loznici stupili su u štrajk zahtevajući rešavanje svog statusa i isplatu zaostalih primanja. Na zboru, kojem je prisustvovalo 56 radnika, članova Samostalnog i sindikata "Nezavisnost", odlučeno je da se obustavi rad do ispunjenja ta dva osnovna...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.