Radnici Zastave oružja prekinuli štrajk

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Zastave oružja prekinuli štrajk

Zbor štrajkača Zastava oružja danas je odlučio da prekine generalni štrajk, jer se deo radnika odlučio da prekine obustavu rada.

Dragan Ilić, predsednik Štrajkačkog odbora za N1 je izjavio da je napravljen zaokret u borbi za ostvarenje štrajkačkih zahteva.

"Na današnjem zboru bio je manji broj radnika, pa smo se odlučili da štrajk zaustavimo, odnosno privremeno prekinemo. Od danas do srede skupljamo potpise radnika koji su zainteresovani da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odu u četvrtak u Beograd, na masovni protest Oružara ispred Vlade Srbije i Ministarstva odbrane," rekao je Dragan Ilić, predsednik Štrajkačkog odbora Zastava oružja.

Ilić dodaje da će u Beogradu od nadležnih insistirati na glavnim zahtevima, izuzimanju fabrike iz procesa privatizacije i smenu generalnog direktora Zastava oružja Milojka Brzakovića.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.