Izvor: BujanovackiGlas.info, 23.Feb.2018, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Gumoplastike sutra u 9h javno protestuju na gradskom trgu u Bujanovcu!

BujanovačkiGlas

Radnici Gumoplastike su već više od tri meseca u neprestanom štrajku sa jasnim zahtevima koje su predočili kako rukovodstvu tako i ljudima iz miniatarstva privrede, a to je hitna smena direktora Srboljuba Dimitrijevića, koga radnici krive za lošu situaciju u firmi i ne rešavanje socijalnog programa.
Više od tri meseca se nije krenulo sa mrtve tačke i ostaje potpuno nejasno zbog čega se ništa ne preduzima kako bi se situacija rešila.
Na adresu našeg portala stigao je mejl gde štrajkački odbor obaveštava javnost da će 23.02.2018. god sa početkom u 9 časova biti organizovan javni protest na gradskom trgu u Bujanovcu.
Naš portal prati situaciju u nekad privrednom gigantu Bujanovca i redovno ćemo obaveštavati javnost o situaciji u Gumoplastici.
(BujanovačkiGlas)http://BujanovackiGlas.info

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Protest radnika „Gumoplastike“ na gradskom trgu: Kamberi i  Arsić razgovarali sa štrajkačima

Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2018

BUJANOVAC..Nakon dva meseca štrajka, radnici „Gumoplastike“ danas su održali protest na gradskom trgu u Bujanovcu, zahtevajući ostavku direktora Srboljuba Dimitrijevića koga smatraju odgovornim što im resorno ministarstvo nije odobrilo socijalni program...Sa štrajkačima su razgovarali i predsednik...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.