Stečaj u Azotari posle 15.avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stečaj u Azotari posle 15.avgusta

Pančevačka Azotara će do sredine avgusta otići u stečaj, jer Vlada Srbije odnosno Srbijagas ne može više da pokriva gubitke tog preduzeća, izjavio je danas pred radnicima Azotare direktor Srbijagasa Dušan Bajtović. Dodao je da će preduzeće koje vodi pomoći da pančevačka fabrika đubriva ponovo proradi ukoliko nađe strateškog partnera, a radnicima je savetovao da uzmu ponuđene otpremnine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pančevo: Radnici Azotare od jutros u štrajku

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2018

Radnici Azotare od jutros štrajkuju u krugu fabrike, a najavljen je dolazak direktora Srbijagasa, većinskog vlasnika te fabrike, Dušana Bajatovića, preneo je N1...Jedna od najvećih fabrika azotnih đubriva i azotnih jedinjenja u regionu, pančevačka Azotara, odlazi u stečaj, što je prošle nedelje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.