Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024, 08:12

Rade pod istim krovom, jedni imaju regres, a drugi ne

BANJALUKA - U ovu zgradu ulaze ljudi - jedni imaju pravo na regres, a drugi nemaju, rekao je Siniša Petrović, predsjednik Sindikata pravosuđa Republike Srpske, ispred zgrade Okružnog suda u Banjaluci, gdje je juče, baš kao i u nizu ostalih pravosudnih institucija, počeo štrajk.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Petrović: U štrajku 32 pravosudne institucije

Izvor: Capital.ba, 29.Feb.2024

BANJALUKA – Štrajku radnika u pravosuđu pridružile su se kolege iz još nekoliko institucija, tako da je trenutno obustavljen rad u ukupno 32 pravosudne institucije u Srpskoj. Foto: Capital.ba Rekao je to za CAPITAL predsjednik Sindikata pravosuđa Republike Srpske Siniša Petrović i dodao da...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.