Izvor: Njuz.net, 19.Maj.2020, 20:12

RTS obećao Bošku Obradoviću prilog od 2 minuta u vestima ako istraje do kraja štrajka glađu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19.maj 2020, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je danas u odgovoru na zahtev Boška Obradovića da može samo da mu garantuje dvominutni prilog u vestima sa objavljivanjem fotografije i kratke biografije ukoliko u štrajku glađu istraje do samog kraja.
U saopštenju se navodi da bi tim prilogom Javni servis obavio svoj zadatak tačnog, pravovremenog i nepristrasnog informisanja o ishodu štrajka, kao i da prilog iste dužine i slične koncepcije može da dobije i poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Dveri Ivan Kostić, u slučaju da se i njegov štrajk glađu ne okonča kada i Obradovićev.
-RTS je izveštavao o tome da su poslanici Dveri stupili u štrajk, izveštavao je o razlozima tog štrajka i ne beži od toga da izveštava čak i o ishodu štrajka, ali pravljenje specijalne emisije u večernjem terminu nije moguće i ne uklapa se u programsku šemu televizije. Uostalom, ne vidim o čemu bi to Boško Obradović mogao da priča sat vremena i šta bi u tom izlaganju moglo da bude interesantno za naše gledaoce – izjavio je za Njuz Dragan Bujošević, vršilac dužnosti generalnog direktora RTS-a.
-Zamislite samo da imamo emisiju o opozicionom političaru u trajanju od sat vremena. Kako bismo onda mogli da se predstavljamo kao objektivna i nepristrana televizija i kao javni servis svih građana ako dajemo toliko prostora samo opoziciji? Pratićemo štrajk poslanika Dveri do samog kraja i javno obećavam Obradoviću i Kostiću da će u okviru Dnevnika 2 biti objavljene njihove fotografije i generalije, ukoliko štrajk glađu sprovedu do samog kraja – istakao je Bujošević.
On je dodao i da je lideru Dveri ponudio reprizu njegovog poslednjeg gostovanja na RTS – u u okviru emisije Trezor, ali je Obradović taj zahtev odbio.
Soko Sokolović
The post RTS obećao Bošku Obradoviću prilog od 2 minuta u vestima ako istraje do kraja štrajka glađu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Vučić o Obradoviću: Moj život je satkan od poraza, a njima čestitam na velikim pobedama

Izvor: Blic, 20.Maj.2020, 12:14

- Mali sam ja čovek da bih razumeo sve njihove pobede. Moj život je satkan uglavnom od poraza i velike borbe, a njima čestitam na svim velikim pobedama i želim im da nastave u tom rasturanju - izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Prokuplju povodom odluke lidera Srpskog pokreta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.