Prosvetari u utorak protestuju ispred Vlade

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosvetari u utorak protestuju ispred Vlade

Predstavnici četiri prosvetna sindikata najavili da će 11. decembra organizovati protest ispred Vlade Srbije u 12 sati i štrajk u školama skraćenjem časova na 30 minuta.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Prosvetari traže nastavak pregovora o platnim grupama i razredima, povećanje zarada za 14,67 odsto i početak pregovora o posebnom kolektivnom ugovoru koji ističe u martu sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
KRAJ ŠTRAJKA! Prosvetari dobijaju još više

Protest i štrajk najavili su Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije, granski sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost", Sindikat obrazovanja Srbije i Sindikat radnika u prosveti Srbije.

Počinje štrajk prosvetara, sutra nema prvog časa!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTEST ISPRED VLADE SRBIJE Prosvetari traže povećanje plata, štrajk u utorak

Izvor: Blic, 06.Dec.2018

Prosvetari traže nastavak pregovora o platnim grupama i razredima, povećanje zarada za 14,67 odsto i početak pregovora o posebnom kolektivnom ugovoru koji ističe u martu sledeće godine, a za 11. decembar najavili su protest ispred Vlade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.