Prekinut štrajk na Filozofskom fakultetu?

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut štrajk na Filozofskom fakultetu?

Na večerašnjem Zboru studenti Filozofskog fakulteta odlučili su da deblokiraju fakultet, saznaje RTS. Poručuju, međutim, da će ukoliko u roku od 24 časa ne dobiju pisanu garanciju dekana o ispunjenju zahteva, blokada biti nastavljena.

Studenti Filozofskog fakulteta kažu da će nastaviti blokadu ukoliko u roku od 24 časa ne dobiju pisanu garanciju dekana o ispunjenju zahteva o besplatnom prijavljivanju do 72 boda za sve studente na budžetu, tojest one koji su ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 48 bodova.

Studenti očekuju da dobiju i tačan datum prvog zasedanja pregovaračkih timova.

U Upravi fakulteta kažu da se čeka izveštaj prosvetne inspekcije, a ministar prosvete Srđan Verbić se nada da će studenti koji blokiraju zgradu i Uprava Filozofskog fakulteta Beogradskog univerziteta iz sadašnje situacije izaći kao razumni ljudi.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinut štrajk na Filozofskom

Izvor: RTS, 02.Dec.2014

Na večerašnjem zboru studenti Filozofskog fakulteta odlučili su da deblokiraju fakultet, saznaje RTS. Poručuju, međutim, da će ukoliko u roku od 24 časa ne dobiju pisanu garanciju dekana o ispunjenju zahteva, blokada biti nastavljena...Studenti Filozofskog fakulteta kažu da će nastaviti blokadu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.