Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2024, 16:05

Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić započeo štrajk glađu

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je u Upravi kriminalističke policije Kragujevca. Njegov advokat Mitar Krstić kaže za N1info da je Novica Antić započeo štrajk glađu u 11:30.
Brat predsednika Vojnog sindikata Srbije Vaso Antić izjavio je prethodno za N1 da je njegov brat Novica Antić priveden u PU Kragujevac, a da će nakon toga biti prebačen u Novi Sad, gde je najavljeno njegovo zadržavanje pod optužbom za „proneveru“.
On je ocenio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << institucije sistema zloupotrebljavaju, ocenjujući ovo hapšenje kao – političko. Uveren je da vojni vrh želi da postavi nove ljude u ovaj sindikat, koji bi bili poslušni, piše Nova.
Novica Antić priveden, njegov brat o današnjoj akciji UKP: Rođendansko hapšenje mog brata pokušaj političkog pritiska na Vojni sindikat Srbije.
Dodao je da je pored privođenja njegovog brata, kome je danas rođendan, privedeno i više članova i funkcionera tog sindikata.
Uhapšen predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić

Pogledaj vesti o: Štrajk,   Štrajk policije,   Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.