Policijski sindikаt Srbije najavljuje štrajk glađu

Izvor: NTV.rs, 17.Nov.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikаt Srbije najavljuje štrajk glađu

Članovi Uprаvnog odbora Policijskog sindikаtа Srbije najavili su da će 23. novembrа ispred zgrаde Predsedništvа započeti štajk glađu. Kao glavne razloge za ovako radikalan vid protesta navode položaj zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova i neslaganje sa Nacrtom zakona o policiji.
Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović rekao je za N1 da su problemi u Ministarstvu unutrašnjih poslova nagomilani. Sindikat je, kažu, kroz sastanke sa zamenikom ministra >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << pokušavao da reši jedan po jedan problem ali nije došlo do nikavih pomaka, zbog čega su pre mesec dana prekinuli komunikaciju s Ministarstvom.
On još navodi da je Nacrt zakona o policiji katastrofa i urušavanje sistema bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Votkins: Novim pravilima kvalitetniji sistem bezbednosti

Izvor: RTS, 17.Nov.2015

Specijalni savetnik ministra unutrašnjih poslova Amadeo Votkins odbacio je kritike predsednika Policijskog sindikata Srbije Veljka Mijailovića u vezi sa Nacrtom zakona o policiji, navodeći da će novim reformskim procesima i pravilima, koja se uvode u MUP-u, sistem bezbednosti biti kvalitetniji. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.