Pogba prelomio!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba prelomio!

Francuz se oglasio, evo šta ima na umu.

Preneli smo danas, mediji u Engleskoj javljaju da bi francuski reprezentativac Pol Pogba mogao da stupi u štrajk, kako bi naterao upravu Junajteda da prihvati ponudu za njegove usluge.

Real je veoma zainteresovan, njegov bivši klub Juventus pomno prati situaciju, a izgleda da je Pogba rešio da ide.

Sudeći po njegovim rečima, karijeru bi voleo da nastavi u madridskom Realu.

"Nakon ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone i svega što se dešavalo, mislim da je dobro vreme da potražim novi izazov na drugom mestu.

U Mančesteru sam tri godine i ide mi dosta dobro, imao sam uspona i padova, kao i svi ostali
", izjavio je Pogba, tokom njegove marketinške turneje po Japanu.

Dakle, izgleda da je Francuz odlučio, Junajted navodno traži 170 miliona evra, to ne planira niko da plati, ali bi nakon ove izjave situacija mogla da se promeni.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogba najavio rastanak od Junajteda: Vreme je za novi izazov na nekom drugom mestu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019

Pol Pogba je izneo stav kojim je ostavio otvorena vrata transferu ovog leta kojim bi napustio Mančester Junajted.  Pogba je na snimanju reklame u Tokiju u razgovorima sa medijima istakao da je raspoložen za nove izazove i to negde drugde. Dakle, van Mančester Junajteda. "Mnogo je priča i razmišljanja....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.