Piloti skandinavske aviokompanije SAS najavili štrajk

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2022, 17:21

Piloti skandinavske aviokompanije SAS najavili štrajk

Glavni sindikat pilota skandinavske aviokompanije SAS odlučio je da sprovede  pretnje o štrajku posle neuspelih pregovora oko plata, objavio je šef te aviokompanije u ponedeljak, 4. jula. Zbog štrajka će biti otkazano 50 odsto letova, što će pogoditi 30.000 putnika dnevno, naveo je SAS u saopštenju. "Piloti su rešili da stupe u štrajk", rekao je generalni direktor SAS-a Anko van der Verf u obraćanju novinarima osuđujući "kulturu štrajkova" u trenutku kada kompanija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Piloti skandinavske aviokompanije SAS najavili štrajk, ukidanje 50 odsto letova

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2022

Glavni sindikat pilota skandinavske aviokompanije u teškoćam SAS odlučio je da sprovede svoje pretnje o štrajku posle neuspelih pregovora oko plata, javio je danas šef te aviokompanije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.