PANIKA U PAROVIMA! Novi štrajk glađu u vili! Razlog je ŠOKIRAO sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U PAROVIMA! Novi štrajk glađu u vili! Razlog je ŠOKIRAO sve!

Koliko će izdržati?!

Nikola Lakić, učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", fudbaler i voditelj rijalitija "Letnji kamp", koji se po treći put nalazi u vili od danas štrajkuje, i to glađu.

Razlog zbog kojeg je Nikola posegnuo za ovakvom merom je taj što ne želi da se više dovodi ni u kakve veze sa Slađom Alijoski, majkom svoje bivše devojke Izabale Alijoski, koja je takođe u vili, ali ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Izabelom.

On odbija da ispunjava bilo kakve zadatke i da komentariše dešavanja u toku emisija.

Njegovi cimeri iz vile nisu imali nikakvih problema sa tim, te se nisu ni trudili da ga ponude hranom ili da ga pitaju da li mu nešto treba. On je u toku dana bio u izolaciji par sati, a kada se vratio objavio je svoj štrajk.

Jedina podrška u ovom trenutku mu je sadašnja devojka, Aleksandra Tasić Coka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.