Otkazan štrajk taksista

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan štrajk taksista

Na sastanku koji je održan danas u prostorijama Sindikata taksi vozača i auto prevoznika „Nezavisnost“ u Beogradu doneta je odluka da se odlaži održavanje protesnog skupa za 23. februar u Beogradu – rekao je za Radio S predsednik udruženja „Nezavisnost“ Svetislav Beljinac.

Po rečima Beljinca naknadno će obavestiti javnost i kolege u slučaju protesta. Beljinac naglašava da je razlog odlaganja protesta dobra volja resornih ministarstava koji su uključeni u njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << problem.

- Ministarstvo trgovine i usluga, Ministarstvo infrastrukture i Ministarstvo energetike su pokazali dobru volju i imaju razumevanja za naše probleme, i idemo ka tome da pronađemo zajedničko rešenje na obostrano zadovoljstvo. Namerno kažem zadovoljstvo jer mi osam godina pokušavamo da rešimo neke veoma bitne egzicione probleme, jer za svih osam godina za nismo rešili ni jedan problem. Sada očekujemo da to ide ka konačnom rešenju i nadam se da će biti sve u redu – rekao je Beljinac.

Beljinac smatra da će sastanci sa ministrom Slobodanom Milosavljevićem u ponedeljak, ministrom Milutinom Mrkonjićem i Petrom Škundrićem u sredu doneti rezultate da su se neke stvari pomerile sa mrtve tačke.

- Svesni smo da postoje neke procedure i te procedure moraju da se ispoštuju – rekao je Beljinac.

Sanja Vajagić
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.