Osnivač Vikipedije poziva na bojkot društvenih mreža

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivač Vikipedije poziva na bojkot društvenih mreža

Getty ImagesUčesnici neće koristiti društvene mreže dva dana U pokušaju povratka kontrole nad ličnim podacima, korisnici su pozvani da krajem ove nedelje 48 sati ne koriste društvene mreže. Korisnike je na štrajk pozvao doktor Leri Senger – suosnivač Vikipedije, onlajn enciklopedije. Doktor Senger je izjavio da će štrajk – koji bi trebalo da se održi […] Članak Osnivač Vikipedije poziva na bojkot društvenih mreža se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnivač Vikipedije poziva na bojkot društvenih mreža

Izvor: B92, 01.Jul.2019

Dvodnevni bojkot bi podrazumevao da ljudi na društvenim mrežama ne objavljuju ništa osim obaveštenja za štrajk...U pokušaju povratka kontrole nad ličnim podacima, korisnici su pozvani da krajem ove nedelje 48 sati ne koriste društvene mreže...Korisnike je na štrajk pozvao doktor Leri Senger...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.