Oliver Ivanović prevezen iz pritvora u bolnicu

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović prevezen iz pritvora u bolnicu

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, čije je zdravstveno stanje narušeno zbog štrajka glađu, prevezen je iz pritvora u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici i trenutno se nalazi na internom odeljenju mitrovičke bolnice, izjavio je Srni direktor Zdravstvenog centra Milan Ivanović.

"Oliver Ivanović upravo je primljen na interno odeljenje naše bolnice. On se nalazi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << apartmanu. Primili su ga dežurni lekari, a o njegovom zdravstvenom stanju u narednim danim brinuće konzilijum", rekao je Ivanović.

U sedištu Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" ističu da su sa olakšanjem dobili vest da je njihov lider prebačen u bolnicu u severnom delu grada, gde će o njegovom zdravstvenom stanju brinuti srpski lekari.

Odluku o prebacivanju Olivera Ivanovića u bolnicu na stacionarne preglede i lečenje doneo je sud, uz pune konsultacije sa šefom Euleksa Gabrijelem Meučijem, rečeno je Srni u Euleksu.

Ivanović već osmi dan štrajkuje glađu, zahtevajući da mu bude omogućena odbrana sa slobode, a na to se odlučio jer je 6. avgusta sudsko veće Osnovnog suda u severnoj Kosovskoj Mitrovici donelo odluku da mu produži pritvor do 6. oktobra, iako mu prethodnom odlukom pritvor traje do 27. avgusta.

Ivanović je uhapšen 27. januara prošle godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanoviću se stanje pogoršalo, prebačen u bolnicu

Izvor: Blic, 14.Avg.2015

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, čije je zdravstveno stanje narušeno zbog štrajka glađu, prebačen je iz pritvora u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici i trenutno se nalazi na internom odeljenju mitrovičke bolnice, izjavio je Srni direktor Zdravstvenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.