Obradović prekinuo štrajk glađu

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović prekinuo štrajk glađu

Glavni i odgovorni urednik i direktor nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović prekinuo je štrajk glađu, koji je počeo juče nakon gašenja ovog lista.

Obradović, koji je smešten na interno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju, počeo je na preporuku lekara da uzima hranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Direktor ZC Dragan Veličković kaže da je nakon terapije koju je primio zbog dehidratacije organizma, Obradović trenutno stabilno.

Podrvrgnut je dijagnostičkim pregledima i data mu je terapija, jer do jutros nije uzimao vodu i hranu.

Lekari su ga pregledali i zaključili da mu je potrebna bolnička nega kao i dodatni pregledi.

Obradović je juče počeo štrajk glađu u redakciji, nakon što su "Vranjske" ugašene juče, posle 23 godine postojanja.

Pre nego što se zaključao u prostorije Vranjskih, on je zamolio kolege da izađu, naglašavajući da je to "njegova borba" i njegov lični čin.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Obradović prekinuo štraj glađu

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017

Glavni i odgovorni urednik i direktor nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović prekinuo je štraj glađu, koji je počeo juče nakon gašenja ovog lista...Obradović, koji je smešten na interno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju, počeo je na preporuku lekara da uzima hranu...Direktor ZC Dragan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.