Obradović nastavlja štrajk glađu, neće se pozivati na imunitet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2020, 12:01

Obradović nastavlja štrajk glađu, neće se pozivati na imunitet

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, koji četvrti dan štrajkuje glađu, poručio je danas da će sa svojim protestom nastaviti dok policija i tužilaštvo ne počnu da postupaju po svim prijavama, a ne samo onim za koje to traže predstavnici vlasti.

Obradović je, na konferenciji za novinare ispred Skupštine Srbije, rekao da se, povodom prijave za napad na poslanika vladajuće stranke Marjana Rističevića, neće pozvati na imunitet, ali da samo traži da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se pre toga krene u procesuiranje sličnih slučajeva.

On je ukazao da ne smeju da postoje dupli standardi u tim slučajevima i da treba istražiti i procesuirati sve ostale, od "Savamale" nadalje.

Vlast obavlja pritisak na tužilaštvo i ubija pravdu u Srbiji, konstatovao je Obradović.

Obradoviću se u štrajku glađu pridružio i poslanik Ivan Kostić.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obradović nastavlja štrajk glađu, odazvaće se tužilaštvu bez pozivanja na imunitet

Izvor: VOA, 13.Maj.2020

BEOGRAD - Boško Obradović, koji četvrti dan štrajkuje glađu, poručio je u sredu da nastavlja sa svojim protestom sve dok policija i tužilaštvo ne počnu da postupaju po svim prijavama, a ne samo onim za koje to traže predstavnici vlasti. Savez za Srbiju traži ocenu ustavnosti Zakona o izborima. Obraćajući...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.