Nova Marvelova era: Ova tri filma će obeležiti 2024. VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:09

Nova Marvelova era: Ova tri filma će obeležiti 2024. VIDEO

Zbog štrajka sindikata SAG-AFTRA mnogi datumi Marvelovih filmova i serija su promenjeni. Međutim, ljubitelji Marvela željno iščekuju izlazak novih televizijskih ostvarenja, a evo koja dolaze na male ekrane do kraja 2024. godine.

Dedpul 3 (Deadpool 3)

"Dedpul 3" će označiti novu eru za Marvelov univerzum. Film označava povratak ne samo Rajana Renoldsa kao Dedpula već i Hjua Džekmana kao Vulverina, uprkos tome što je glumac rekao da je završio sa ulogom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je jedan od najiščekivanijih filmova godine, a projekcija počinje 26. jula 2024. godine.

Podsećanja radi, "Marvel entertejment" je nedavno objavio prvi tizer za nastavak Dedpula pod nazivom "Dedpul i Vulverin (Deadpool & Wolverine)", koji je pregledan više od šest miliona puta u roku od pet sati.

Tizer počinje tako što Dedpulovu rođendansku zabavu prekida Uprava za vremenske varijacije, koja je poslednji put viđena u drugoj sezoni "Lokija." U tizeru nakratko vidimo i Vulverina, kojeg igra Hju Džekman.

Lovac Krejven (Kraven The Hunter)

Kralj leta će biti film nastao u saradnji Sonija i Marvela. Glavnu ulogu u filmu igra Aron Tejlor-Džonson, koji je igrao Sergeja Kravinofa, poznatog i kao Krejven. Ovaj lik nosi teret tragične sudbine koja mu je nametnula da postane najveći lovac svih vremena.

Projekcija filma počinje 30. avgusta 2024. godine.

Aron Tejlor-Džonson je morao da prođe kroz ekstremnu fizičku transformaciju za ovu ulogu. Zbog rigoroznih treninga i dijete, Tejlor-Džonson je uspeo da se ugoji 90 kilograma, što je ekstremno za glumca koji je poznat po svojoj vitkoj građi. Pored fizičke transformacije, glumac je morao da razume emocionalna previranja i krivicu povezanu sa lovom.

Venom 3

Još jedan film koji izlazi ove godine je "Venom 3",

Zasad se vrlo malo zna o ovom nastavku i još uvek nema zvaničnog trejlera. Gledaoci ne znaju šta mogu da očekuju u ovom nastavku, kao ni koji će se likovi vratiti, ali je sigurno da će se Tom Hardi pojaviti u ulozi Edija Broka.

Film će početi da se prikazuje 8. novembra 2024. godine.

Kako prenosi portal "Dekerto", gledaoci su trejler za "Venom 3" mogli da vide tek sredinom godine, jer je trejler za prethodni film objavljen pet meseci pre premijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.