Nema fudbala na vreme u Srbiji? Sudije sviraju sa zakašnjenjem?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema fudbala na vreme u Srbiji? Sudije "sviraju sa zakašnjenjem"?

Da li je pretnjama Nenadu Đokiću kap prelila čašu?

Predstojeće utakmice 10. kola Super lige Srbije mogle bi da počnu sa pet minuta zakašnjenja ukoliko ideja fudbalskih arbitara bude sprovedena u delo.

Čitava sudijska organizacija našla se ponovo na udaru nakon 158. "večitog" derbija, a najviše je to osetio Nenad Đokić koji je signalizirao Danilu Grujiću da je lopta prešla gol liniju nakon udarca Ričmonda Boaćija.

"Sudije imaju nameru da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << počnu štrajk. Oni su odavno svesni kakvu reputaciju imaju među svim klubovima Superlige i da se to prenosi na publiku, na obične ljude s kojima se sreću na ulici. Kap koja je prelila čašu su pretnje koje je dobio Nenad Đokić", navodi izvor dnevnog lista "Informer".

Otuda i ideja da se petominutnim kašnjenjem početka utakmica 10. kola Super lige skrene pažnja na položaj sudija, ali nije izvesno da će do štrajka doći.

Deo sudija smatra da je bolje da se problemi rešavaju u okviru institucija FS Srbije, pa ostaje da se vidi kakva će biti konačna odluka fudbalskih arbitara.

Predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović osudio je pretnje upućene Nenadu Đokiću i konstatovao da su one odraz sportske nekulture u Srbiji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.