Nastavljen generalni štrajk u Ministarstvu spoljnih poslova Izraela

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen generalni štrajk u Ministarstvu spoljnih poslova Izraela

Zaposleni u izraelskom ministarstvu spoljnih poslova stupili su u štrajk jer je Ministarstvo finansija odbilo da ispuni njihove zahteve koji se odnose na uslove rada, zbog čega ni konzularno odeljenje ambasade Izraela u Beogradu neće raditi do daljnjeg.

Kako je danas saopšteno iz Abasade Izraela u Beogradu, sindikat

Ministarstva spoljnih poslova Izraela stupio je u generalni štrajk 4. marta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je uveden potpuni prekid aktivnosti svih izraelskih diplomatskih predstavništava širom sveta.

"Izraelske diplomate prekidaju do daljnjeg sve kontakte sa predstavnicima zemalja u kojima službuju, otkazane su sve zvanične posete i sastanci, kako u Izraelu tako i u inostranstvu. Takođe, do prekida štrajka, konzularno odeljenje ambasade Izraela u Beogradu neće pružati konzularne usluge. U hitnim slučejevima, građani se mole da svoje zahteve pošalju direktno na union@mfa.gov.il", navodi se u saopštenju.

Dodaje se takođe da "možda izgleda neobično da diplomatska služba neke zemlje stupi u štrajk, ali da, zbog duboke posvećenosti i želje da na najprofesionalniji način predstavljaju interese svoje zemlje u svetu, izraelske diplomate žele da veruju da će njihovi zahtevi biti ispunjeni".

Pročitajte još Papa Franja odlaže posetu Izraelu zbog štrajka u Ministarstvu spoljnih poslova u Jerusalimu!?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.