Nastavlja se štrajk u “Jugoprevozu” – sutra sastanak predstavnika lokalne vlasti, štrajkača i poslodavca

Izvor: KovinEkspres.rs, 03.Jun.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se štrajk u “Jugoprevozu” – sutra sastanak predstavnika lokalne vlasti, štrajkača i poslodavca

Prvi dan štrajka u „Jugoprevozu – Kovin“ protekao je u znaku poštovanja minimuma procesa rada onako kako ga je utvrdio Štrajkački odbor. Red vožnje po kojem će ovaj prevoznik saobraćati tokom štrajka Kovin Ekspres je objavio juče, a možete ga videti i prateći ovaj link. Od Nenada Vučetića, predsednika Štrajkačkog odbora, saznali smo danas da je za sutra ujutru, u utorak 4. jun, zakazan sastanak u Opšini na kojem će biti predstavnici lokalne samouprave, radnika u štrajku i poslodavac. - Mi smo odlučni da istrajemo u štrajku jer je to u interesu svih, i putnika i zaposlenih, napominje Vučetić, i dodaje da se radnici nadaju da će opštinsko rukovodstvo uspeti da utiče na poslodavca da se prihvate zahtevi zaposlenih. Inače, na sastanku Odbora pre stupanja u štrajk odbijena je odluka rukovodstva o minimumu procesa rada uz konstataciju da „Odluka o minimumu procesa rada koju je doneo direktor preduzeća nije prihvatljiva za štrajkački odbor iz razloga što nije sprovodljiva u praksi, poništava sam pojam štrajka i što je najznačajnije ne vodi računa o interesima i potrebama putnika.“ Štrajkači odbor je, nakon što je tako procenio, i ustanovio minimum procesa rada po kojem se saobraćaj odvija.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Feud sa fanovima preslušava album

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jun.2013, 00:29

Bend Feud koji je izazvao veliko interesovanje kontroverznim singlovima "Milion milja" i "Vlast", odlučio je da kompletan album presluša zajedno sa fanovima na splavu Lađa, koji se nalazi ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane. ..Susret sa obožavaocima zakazan je za sutra (utorak, 4. jun)...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.