Najava događaja za 1. april 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 01.Apr.2024, 07:05

Najava događaja za 1. april 2024. godine

Foto: Capital.ba BANJALUKA – U 10.30 časova ministar prosvjete i kulture Željka Stojičić, ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan, ministar porodice, omladine i sporta Selma Čabrić i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić potpisaće protokol za zaštitu djece od nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja. Snimanje kadrova na početku potpisivanja, a izjave za novinare nakon. /kabinet ministra prosvjete i kulture/ BANJALUKA – Vanredna Skupština Sindikata pravosuđa Republike Srpske na kojoj će biti riječi o štrajku i daljim potezima u ostvarivanju prava. Snimanje kadrova u 15.20 časova, izjave za novinare u 15.30 časova. /Dom sindikata/ SARAJEVO – U 10.00 časova Ministarstvo pravde u Savjetu ministara, uz tehničku...
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Danas o daljim potezima u ostvarivanju radničkih prava

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2024

​BANJALUKA - U Banjaluci će danas biti održana vanredna Skupština Sindikata pravosuđa Republike Srpske na kojoj bi trebalo da bude donesena odluka o daljim potezima u ostvarivanju radničkih prava i štrajku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.