Murinjo skroz „odlepio”, pogledajte kako je zgazio Fabregasa!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo skroz „odlepio”, pogledajte kako je zgazio Fabregasa!

Ne stišava se bura posle revanš meča španskog Superkupa između Barselone i Real Madrida. Aktuelni šampion Evrope je osvajanjem još jednog u nizu trofeja dokazao dominaciju, a trener Madriđana Murinjo svoju arogantnost.

„Specijalni” je očigledno potpuno odlepio. Najpre je do javnosti došao snimak na kojem Murinjo rukom gestikulira koliko „zaudara” Lionel Mesi, a potom se pojavio i video kako Portugalac gazi povređenog Seska Fabregasa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<

Početak Primere je odložen zbog štrajka igrača, ali je očigledno da će disciplinska komisija jedne od najjačih svetskih liga imati posla.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.