Medojević štrajkuje glađu, svojom voljom u samici

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević štrajkuje glađu, svojom voljom u samici

Zbog hapšenja za javno izgovorenu reč uprkos poslaničkom imunitetu, Nebojša Medojević štrajkuje glađu od dolaska u zatvor, saopštila je njegova supruga Marina Medojević, prenosi RTCG. Istakla je i da je Medojević dobrovoljno u samici, koja je pod 24-časovnim video-nadzorom.
"Prvi put u istoriji crnogorskog pravosuđa, Nebojša Medojević je kidnapovan po nalogu Višeg suda, uz skandalozno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obrazloženje da njemu nije određen pritvor, već da je stavljen u zatvor," navela je supruga Medojevića. 

Kako je saopštila, zbog protivzakonitog i protivustavnog hapšenja za javno izgovorenu reč uprkos poslaničkom imunitetu, njen suprug Nebojša Medojević štrajkuje glađu od dolaska u zatvor.
"Uz to, radi sopstvene bezbednosti koja mu je neminovno ugrožena kao osobi koja je svoj život posvetila borbi protiv kriminala i korupcije, dobrovoljno boravi u samici koja je pod 24-časovnim video-nadzorom", istakla je ona.
Podgorički Viši sud odredio je juče pritvor poslanicima opozicionog Demokratskog fronta Milanu Kneževiću i Nebojši Medojeviću, zbog odbijanja da svedoče u predmetima Specijalnog državnog tužilaštva. Medojević je sproveden u zatvor u Spužu, dok Knežević odbija da napusti parlament i da se neće dobrovoljno predati policiji. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STUPIO U ŠTRAJK GLAĐU: Medojević gladuje u Spužu

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2018

Nebojša Medojević je stupio u štrajk glađu, saopštila je njegova supruga Marina Medojević Nebojša Medojević je stupio u štrajk glađu, saopštila je njegova supruga Marina Medojević. Milan Knežević: Medojević je kidnapovan - Radi sopstvene bezbednosti koja mu je neminovno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.