Maja Pavlović prekinula štrajk glađu posle sastanka s Vučićem

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Pavlović prekinula štrajk glađu posle sastanka s Vučićem

Vlasnica "Kanala 9" Maja Pavlović prekinula je štrajk glađu jer je dobila čvrste garancije da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u narednih 10 dana kontaktirati nadležne institucije da bi se videlo kako može da se reši problem te televizije u skladu sa zakonom.
Maja Pavlović je posle sastanka sa Vučićem rekla da je razlika u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odnosu na sastanak sa premijerkom u maju, što od današnjeg sastanka nije pravljena predstava za medije.

Ona je navela da se Vučićem dogovorila da se ponovo vide u Beogradu ukoliko se ništa ne dogodi u narednih desetak dana.
Predsednik je izjavio posle sastanka da država ne može odjednom sve da reši, ali da će brzo reagovati i uključiti se u rešavanje problema.
"Svestan sam da je situacija komplikovana, ali ćemo u skladu sa zakonom i uz mnogo napora pomoći da se problem reši", naveo je Vučić uz fotografiju sa sastanka sa Pavlovićevom, koju je objavio na intagram nalogu "Budućnost Srbije".
Vučić je dodao da je saslušao i razumeo probleme sa kojima se suočava Kanal 9.
Zahtevi Maje Pavlović su da se izmene propisi i naknade koje plaćaju regionalne televizije i usklade sa njihovim prihodima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vlasnica "Kanala 9" prekinula štrajk glađu posle razgovora s Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019

Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović prekinula je danas štrajk glađu nakon razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem...Kako je prenela novinarima, predsednik Vučić joj je dao garancije da će u narednih 10 dana kontaktirati sve ljude koji su nadležni za rešavanje njenog problema i da će doći...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.